DECORATIE *

Ben jij ook al eens geweest op een feest waar de zaal geen uitstraling had? Geen sfeer?  Of heb je zelf de tijd niet om er voldoende energie in te steken? De aankleding van de feestomgeving wordt veelal onderschat. Maar laat nu net dat de troef zijn van All IncLoes! Door de juiste decoratie te gebruiken, creëer je de speciale sfeer die jij voor ogen had. Onze creativiteit en advies zijn de ultieme garantie dat dit met de nodige kennis en originaliteit gebeurt. Grote en lelijke obstakels vormen we om tot decoratieve items, en ook de kleinste details verzorgen we tot in de puntjes. Je genodigden zullen bij de aankomst onmiddellijk in de juiste stemming gebracht worden en voortdurend nieuwe decoratieve ‘details’ ontdekken. Wij werken niet met decoratie die je op elk feest terug vindt, maar met originele en vernieuwende ideeën.  Ook originele give-aways zijn bij ons beschikbaar passend in de sfeer van je evenement.

All IncLoes  biedt je ook de mogelijkheid om je decoratie te personaliseren. Wij maken unieke stukken op jouw maat. Wij maken werk van jouw exclusiviteit!  Het feest van (niet alleen) jouw dromen begint bij All IncLoes!

Benieuwd naar meer?

CONTACTEER ONS

DE GEDEKTE TAFEL *

Een avondje tafelplezier met vrienden en familie of een dagje gezellig tafelen begint bij de perfecte en origineel gedekte tafel. Mooi gedekte tafels zijn onderdeel van de totaalbeleving voor u en uw gasten, bij elke gelegenheid of evenement.


De sfeerschepping vangt reeds aan bij het binnenkomen, en het is het ideale ogenblik om je gasten te verrassen en op te warmen voor een grootse aangelegenheid.  Een inspirerende, ontspannen en verrassende sfeer zijn een extra impuls die gasten bij elke gelegenheid bekoort. Bij All IncLoes volgen we de (laatste) trends op de voet, maar staan we eigenlijk open voor alles. Van gepersonaliseerde decoratie, stoelversiering, tafellinnen en servies tot bloemstukken, dit alles harmonieus in jouw thema of kleurenpallet.

 

Wij komen graag jouw tafel decoreren! Neem vrijblijvend contact op.

CONTACTEER ONS